Traductor

diumenge, 18 de juny del 2017

Trobada de Sant Joan Despí

 Hola companys i companyes col.leccionistes, us escric aquest post, per animar-vos a vindre el proper diumenge 25 de juny de 10 a 14 hores a la Plaça de l'Ermita de Sant Joan Despí, en motiu de la VI trobada d'intercanvi de taps corona de cervesa.
Com cada any l'organització convida a l´esmorçar amb uns entrepans a tots aquells que siguin matiners, posant a la nostra disposició unes taules i cadires per fer més cómoda la trobada i unes carpes per protegir-nos del sol. Aquest cop, però, voldria animar els col.leccionistes d´altres articles cervesers com els sotagots, etiquetes, llaunes etc, a venir, per que quants més siguem, més entretinguts estarem a intercanviar en una jornada lúdica i festiva, i es pugui convertir en tot un referent pels col.leccionistes cervesers, no solsament a nivell comarcal si no també a nivell nacional.
No volia passar de dir-vos que el poble de Sant Joan Despí, és trobara en plena Festa Major i els que vulguin quedar-se a dinar, trobareu un extens i assortit espai gastronòmic a gust de tothom, a més d´una ruta de la tapa amb cerveseta, que convida a passejar pels racons modernistes de la ciutat.
Esperant la vostra visita, la molt jove Associació Catalana de Col.leccionisme Cerveser, muntarà el seu stand per rebre a tots els aficionats a la breweriana de Catalunya.
Josep Oliach
president de l'ACDCC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada