Traductor

diumenge, 22 d’abril del 2018

Primer aniversari de l'ACDCC

Avui 23 d´abril, fa un any, que cinc companys i amics col·leccionistes d´objectes cervesers, varem crear, amb molta il·lusió, el projecte d´una Associació Catalana de Col·leccionisme Cerveser.
La idea principal era i es compartir amb d´altres persones la nostra afició i a mida de les nostres possibilitats participar i organitzar trobades i visites a llocs ben diversos del país per fomentar la cultura del col·leccionisme cerveser.



Alguna cosa haurem fet bé, ja que després d´un any, ja són moltes més les persones que s´han afegit al projecte. Hem aconseguit un local on deixar el material de l'Associació sense cap cost, disposem de carpes, taules i cadires per les trobades que organitzem o ens conviden, una lona, tríptics, samarretes i ampolles de cervesa de l'Associació, així com una col·lecció de 500 llaunes de cerveses donada, que custodiem i guardem per poder-la exhibir quan hi hagi ocasió.


Estem donats d´alta en el registre d'associacions de la Generalitat i de l'Ajuntament de Sant Joan Despí, a on rau la Seu Social. Tenim col·laboradors que ens ajuden a fer realitat els esforços econòmics per tirar endavant un projecte d´aquesta envergadura.

En aquest any hem participat en:
-   V Fira de la cervesa artesana de Sant Feliu Llobregat, el 3 de juny del 2017
-   VI Trobada de taps corona de cervesa de Sant Joan Despí, el 25 de juny del 2017
-   XI Trobada de col·leccionistes del Poble Sec, el 16 de juliol del 2017
-   Visita guiada a l´Arxiu de la Fàbrica Damm, el 20 de juliol del 2017
-   XIV Trobada de col·leccionisme Replega en Monzón, el 2 de setembre de 2017
-   24a Trobada de col·leccionisme Festes de la Merçè, a Barcelona el 17 de setembre de 2017
i properament a
-   VII trobada de taps corona de cervesa de Sant Joan Despí, el 24 de juny del 2018
A més des de fa un any comptem amb el blog de l´Associació on pengem totes les notícies relacionades amb la nostra afició, i que a hores d´ara ja passa de les 28.000 visites.
També ara fa uns cinc mesos varem obrir un compte a instagram on ja tenim més de100 seguidors.
Estar clar, que hi han moltes coses que podem fer, i amb l'ajuda de totes i tots de ben segur que per al segon anivesari, estarem aquí per explicar-ho.
I com l'Associació va néixer el dia de Sant Jordi tenim aquest sant tan català com a guía i garant de les nostres activitats. La cervesa té moltes referències d'aquest personatge tant lluitador i us deixem una mostra de taps corona, etiquetes i sotagot i llauna.
Salut i  birres.

Josep Oliach
President

Edu Casas
Secretari

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada